Cont
SCEC 2023

Cupa României la înot are loc la Târgoviște

Comunicate de presa 30 mar. 2021

Bazinul Olimpic din Târgoviște găzduiește săptămâna aceasta și viitoarea, în perioadele 31 martie – 3 aprilie și 7-10 aprilie, întrecerile Cupei României la înot pentru seniori, tineret și juniori.

În prima perioadă, 31 martie – 3 aprilie, vor avea loc probele feminine, iar între 7 și 10 aprilie se vor desfășura cele masculine. Având în vedere necesitatea respectării prevederilor Ordinului Comun MTS nr. 1219/22.09.2020 și MS nr. 1634/23.09.2020, programul și regulamentul de concurs au fost adaptate pentru a asigura prevenția împotriva infectării cu COVID 19.

Drept urmare, competiția a fost împărțită în două părți distincte, respectiv 4 zile de competiție pentru probele feminine, urmate în următoarea săptămână de 4 zile de competiție în probele masculine. De asemenea, reuniunile pentru calificare au fost împărțite în două părți pentru a asigura o ocupare rezonabilă a spațiului de concurs. În acest mod, participanții, înscriși în probele aferente fiecăreia dintre cele două părti, nu vor intra în contact între ei.

Având în vedere faptul că suprafața spațiului de concurs este de 3652 mp, suprafața individuală aferentă fiecărui participant este 36,52mp, pentru un număr estimat de 100 de persoane (60 sportivi, 20 antrenori și 20 oficiali). Pentru a limita numărul de persoane din incita Complexului, nu va fi permis accesul presei și al spectatorilor, FRNPM va publica în timp real rezultatele competiției pe site-ul www.frnpm.ro.

PLANUL FUNCȚIONAL de la Bazinul Olimpic din Târgoviște poate fi văzut AICI.
PROGRAMUL competiției poate fi văzut AICI.
REGULAMENTUL SPECIAL poate fi văzut AICI.

FOTO: dbrealitynews.ro