Cont
SCEC 2023

Punct final în probele feminine la Campionatul Național de înot pentru juniori, tineret și seniori

Comunicate de presa 15 iun. 2021

Timp de patru zile, în perioada 12-15 iunie, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a organizat, la Bazinul Dinamo din București, probele feminine din cadrul Campionatului Național de înot pentru juniori, tineret și seniori.

Înotătoare din întreaga țară s-au întrecut pentru medalii în ediția 2021 a competiției, iar la final cele mai bune performanțe au fost obținute de următoarele sportive:
OPEN: 1. Bianca Costea (Steaua București), 2. Alexandra Dobrin (CSU Pitești), 3. Krisztina Maria Schneider (CSM Brașov);
TINERET+JUNIORI: 1. Bianca Costea (Steaua București), 2. Anastasia Maria Bako (CSM Oradea), 3. Ioana Marin (Steaua București;
JUNIORI: 1. Anastasia Maria Bako (CSM Oradea), 2. Brigitta Vass (CSS Viitorul Cluj Napoca), 3. Sara Flavia Strîmb (CS Luna Brașov).

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern aduce mulțumiri și aprecieri pentru efortul depus arbitrilor, partenerilor și voluntarilor care au contribuit la reușita acestei competiții și îi așteaptă cu brațele deschise și la următoarele competiții.
Totodată, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern transmite sincere felicitări tuturor sportivelor și antrenorilor prezenți la concursul recent-încheiat.

În perioada 18-20 iunie 2021, în incinta Bazinului Lia Manoliu vor avea loc, tot în organizarea Federației Române de Natației și Pentatlon Modern, întrecerile masculine din cadrul Campionatului Național de înot pentru juniori, tineret și seniori.