Cont
EJDC 2022

Programul Campionatului European de înot pentru juniori

Campionatul European de Înot pentru Juniori 2022 02 iul. 2022

Săptămâna viitoare va fi un cu totul și cu totul specială pentru iubitorii sportului din țara noastră. Complexul Sportiv de Natație din Otopeni găzduiește, în perioada 5-10 iulie 2022, întrecerile Campionatului European de înot pentru juniori.

Timp de șase zile, țara noastră va fi în centrul atenției datorită primei competiții de acest nivel găzduită de România. De dimineață, de la ora 10:00, în serii, și de după-amiază, în semifinale și finale, cei mai buni juniori din Europa vor concura în România la o competiție ce se anunță extrem de interesantă.

Vă reamintim că TVR 1 va transmite LIVE semifinalele, finalele și festivitățile de premiere, în toate cele șase zile de concurs, începând cu ora 17:00, iar toate cursele din serii, care vor începe în fiecare zi la ora 10:00 dimineața, vor putea fi urmărite LIVE pe pagina oficială de Facebook și pe site-ul Federației Române de Natație și Pentatlon Mondern: www.frnpm.ro.

Programul complet al Campionatului European de înot pentru juniori poate fi văzut și descărcat accesând link-ul de AICI.