Cont

Președintele FRNPM: „Trebuie să ieșim ÎMPREUNĂ din această încercare!”

Comunicate de presa 06 apr. 2020

Azi, 6 aprilie, de Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace - o sărbătoare anuală a puterii sportului de a conduce schimbarea socială, dezvoltarea la nivelul comunităților și de a favoriza pacea și înțelegerea la nivel global  Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, dorește să adreseze un cuvânt către întreaga comunitate a natației și a pentatlonului modern din țara noastră.

„Întreaga planetă traversează o perioadă extrem de dificilă. Pandemia de coronavirus ne-a luat prin surprindere, ne-a lovit din plin, dar nu trebuie să cedăm. Omul a arătat, prin natura sa, că poate să depășească obstacole mult mai mari decât acest virus și sunt sigură că așa va fi și de această dată.

Noi, cei care facem parte din familia natației și a pentatlonului modern românesc, am știut mereu să fim UNIȚI și să trecem ÎMPREUNĂ peste încercări dintre cele mai diferite. Știu că tuturor ne este greu acum. Activitatea sportivă s-a redus aproape de zero, bazinele sunt pustii, iar antrenamentele trebuie să le adaptăm la condițiile impuse de autorități.

În calitate de președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, doresc să vă spun că sunt alături de toți cei care formează familia natației românești și a pentatlonului modern: campioni, speranțe, copii, practicanți, antrenori, directori de cluburi, susținători, personal tehnic, personal medical, voluntari.

Jocurile Olimpice de la Tokyo s-au amânat pentru 2021 și nu trebuie să încetăm să sperăm și să visăm. Trebuie să sperăm că ÎMPREUNĂ vom trece cu bine peste această încercare și trebuie să visăm că la Tokyo și la toate celelalte competiții de obiectiv de anul viitor, natația românească va fi acolo, sus de tot, pe podium!

Trebuie să ieșim ÎMPREUNĂ din această încercare. Mai puternici! Mai uniți! Mai optimiști! ”