Cont
SCEC 2023

Înotătorii români calificați la JO Tokyo, felicitați de ministrul Eduard Novak

Comunicate de presa 26 mai 2021

Moment solemn pentru înotătorii români calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Robert Glință, David Popovici și Daniel Martin au fost felicitați azi de către Eduard Novak, ministrul tineretului și sportului din țara noastră, pentru performanțele lor.

La evenimentul găzduit de sediul Ministerului Tineretului și Sportului au fost prezenți doi dintre cei trei înotători calificați la Tokyo - Robert Glință, alături de Mugur Tomescu, Ciprian Glință, Pierre de Hillerin și Dorel Tocitu, și David Popovici, alături de Adrian Rădulescu și Dragoș Luscan.
Pe lângă felicitări, ministrul Eduard Novak le-a oferit celor trei sportivi și membrilor staff-urilor acestora diplome de merit.
Totodată, Robert Glință a fost felicitat pentru excelenta prestație de la Campionatele Europene de la Budapesta, unde a cucerit medalia de aur la 100 m spate și cea de argint la 50 m spate, iar David Popovici a primit laude pentru îndeplinirea baremului A la 100 m liber, în capitala Ungariei.

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a fost reprezentată la evenimentul găzduit de sediul MTS de către Camelia Potec – președinte, Matei Giurcăneanu – secretar general și Andreea Frigioiu – secretar federal.
Alături le-au fost și Ștefan Rohnean – director CSN Lia Manoliu și Dan Pojoreanu – director al Complexului Izvorani Sydnei 2000.

Felicitări tuturor și mult succes în pregătirea participării la Jocurile Olimpice!