Cont
SCEC 2023

Doi invitați speciali la cursul de perfecționare al antrenorilor

Comunicate de presa 06 nov. 2023

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern organizează, în acest an, cursul de perfecționare al antrenorilor pe durata desfășurării Campionatului Național de înot în bazin scurt pentru seniori, tineret și juniori (9-12 noiembrie 2023).

Iar alături de antrenorii noștri se vor afla doi invitați de marcă: prof. univ. dr. Dumitru Borțun și dr. Gabriel Diaconu.

Dumitru Borțun este doctor în filosofie şi profesor universitar la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti – SNSPA. A publicat peste 160 de studii, eseuri, articole şi interviuri. Este autorul mai multor cursuri universitare, și cărți. Se numără printre membrii fondatori ai Asociației Române de Relații Publice – ARRP (din 1995), al cărui președinte a fost între 2005 și 2008.

Gabriel Diaconu este medic specialist psihiatru în cadrul Medlife România, director medical la centrul MindCare și, printre multe altele, este și investigator asociat în proiectul de cercetare şi dezvoltare transculturală al Universităţii din Viena în colaborare cu Universitatea din Prishtina (Kosovo) şi Universitatea Rijeka (Croaţia).

Pe parcursul celor două zile, alături de prof. univ. dr. Dumitru Borțun și dr. Gabriel Diaconu vor fi abordate teme importante precum comunicarea eficientă și abordarea din punct de vedere psihologic al performanței sportive - componente de bază în drumul spre formare al sportivilor și spre perfecționarea antrenorilor.

Detalii complete, informații despre înscrieri și programul cursului le găsiți în link-ul de AICI.