Cont

David Popovici: “Sper că v-am făcut mândri pe toți!”

Comunicate de presa 22 iun. 2022

Încă o seară magnifică pentru sportul românesc! Încă o seară istorică pentru sportul din țara noastră.
DAVID POPOVICI este DUBLU CAMPION MONDIAL, după ce în această seară a câștigat medalia de aur în proba de 100 m liber, ediția Budapesta 2022.

La puține momente după al doilea superb succes din Duna Arena, David Popovici a acordat câteva declarații postului național, TVR 1.
“Este abia începutul unui drum foarte-foarte lung. Vă iubesc și vă mulțumesc că m-ați urmărit! M-am bucurat că am terminat și că am terminat acest concurs în stil! Sper că v-am făcut mândri pe toți. Urmează o vară plină, cu multe competiții! Nu a fost un concurs pentru care m-am pregătit extraordinar de tare, însă aș minți dacă aș spune că nu am fost într-o formă fantastică. Doar că nu știam asta. Și e bine că mă pot surprinde. Înotul este un sport foarte sănătos, dar îmi place și fotbalul sau alte sporturi. Susțin orice părinte care își duce copilul la sport, indiferent care este acesta. Sportul este cel mai bun ambasador. Pot să spun că sunt tip care înoată din când în când, un puști banal care face lucruri extraordinare, alături de oamenii extraordinari din echipa sa”, a declarat David Popovici la TVR 1.
FOTO: FINA

FELICITĂRI, DAVID!
FELICITĂRI, ADRIAN!
Felicitări întregii echipe, dar și familiei care i-a fost mereu alături lui David!
ROMÂNIA ÎNTREAGĂ ESTE MÂNDRĂ DE VOI!