Cont
EJDC 2022

Campionii natației românești din acest an, primiți la Palatul Elisabeta

Comunicate de presa 10 oct. 2022
Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu i-au primit, luni, la Palatul Elisabeta, pe campionii natației românești din acest an.

Anul 2022 a fost unul excelent pentru natația românească, iar laudele la adresa sportivilor și antrenorilor nu contenesc. Azi la prânz, Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu i-au felicitat pe înotătorii și săritorii în apă români medaliați la cele mai importante competiții internaționale în acest an și le-au urat mult succes la concursurile ce vor urma.

Au fost prezenți la acest eveniment sportivii David Popovici, Vlad Stancu, Patrick Dinu, Ștefan Cozma, Alexandru Constantinescu, Anastasia Bako, Constantin Popovici, antrenorii Adrian Rădulescu, Dragoș Luscan, Iulia Becheru, Răzvan Florea, Ovidiu Galeru, Bogdan Stroe și Valentin Grigoraș (preparator fizic).

De asemenea, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a fost reprezentată de către Camelia Potec (președinte), Matei Giurcăneanu (secretar general), Andreea Frigioiu (secretar federal) și Silviu Anastase (antrenor federal înot).

GALERIE FOTO de la acest eveniment puteți vedea AICI.