Cont
SCEC 2023

Campionii natației 2023

Comunicate de presa 03 apr. 2024
Muncă. Dăruire. Pasiune. Efort. Talent. Sacrificiu. Încredere. Performanță. Toate aceste atribute stau la baza formării sportivilor de înaltă perfomanță, a campionilor, a echipei.

Știm cu toții că drumul spre marea performanță nu e niciodată ușor, însă atunci când ai alături parteneri de nădejde, lucrurile sunt ceva mai ușoare și zâmbetul apare mai des pe chipurile celor pe care, într-o zi, îi vom vedea sus, pe podium.
În spatele fiecărei curse, fiecărei compețiții și fiecărei medalii cucerite stau zeci, sute sau chiar mii de ore de antrenament. Și așa cum le stă bine campionilor, iată că și în acest an FRNPM îi va premia pe toți cei care au adus medalii la competițiile de obiectiv ale anului 2023.

Cei mai buni sportivi, antrenori, trofee de excelență și laureați. La toate aceste categorii, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern îi va recompensa pe cei care anul trecut au fost cu adevărat la înălțime.

Evenimentul va avea loc sâmbătă după-amiază, 20 aprilie 2024, la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, loc unde între 17 și 21 aprilie se va desfășura Campionatul Național de înot pentru seniori, tineret și juniori I - II.

Indiferent de critici, probleme, nevoi sau bariere, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern va fi mereu alături de sportivii care muncesc zi de zi, săptămână de săptămână, ani la rând, să ajungă campioni, eroi sau modele de urmat pentru generațiile următoare.

Cu această ocazie reafirmăm încrederea și sprijinul pentru toți sportivii noștri, începând cu David și Vlad, deja calificați la Jocurile Olimpice și continuând cu cei care își doresc să li se alăture în acest frumos vis olimpic, la această ediție sau la edițiile viitoare.