Cont
SCEC 2023

Campionatul Național de înot pentru seniori, tineret și juniori – probe masculine – a ajuns la final

Comunicate de presa 21 iun. 2021

Final de săptămână încărcat pentru iubitorii natației din țara noastră. În perioada 18-20 iunie 2021, în incinta Bazinului “Lia Manoliu” din București, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a organizat întrecerile masculine din cadrul Campionatului Național pentru seniori, tineret și juniori.

Timp de trei zile, sportivi de la cluburi de înot din țara noastră s-au întrecut pentru medalii în cadrul întrecerii din Capitală, iar la final cele mai bune performanțe au fost obținute de următorii:
OPEN: 1. David Popovici (Steaua București), 2. Robert Glință (Dinamo București), 3. Vlad Ștefan Stancu (Steaua București);
TINERET+JUNIORI: 1. David Popovici (Steaua București), 2. Vlad Ștefan Stancu (Steaua București), 3. Mihai Iacob (CSM Pitești);
JUNIORI: 1. Vlad Ștefan Stancu (Steaua București), 2. Ștefan Cozma (CSM Bacău), 3. Dinu Patrick Sebastian (Farul Constanța).

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern aduce mulțumiri și aprecieri pentru efortul depus arbitrilor, partenerilor și voluntarilor care au contribuit la reușita acestei competiții și îi așteaptă cu brațele deschise și la următoarele competiții.
Totodată, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern transmite sincere felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor prezenți la concursul de la București.