Cont
SCEC 2023

Acreditări media pentru Campionatul European de sărituri pentru juniori

Campionatul European de Sărituri pentru Juniori 2022 08 iul. 2022

Federația Română de Natatie și Pentatlon Modern anunță deschiderea procesului de acreditare pentru Campionatul European de sărituri pentru juniori 2022, care va avea loc în perioada 18-24 iulie, în Complexul Sportiv de Natație Otopeni.

Pentru o organizare cât mai bună a acestei competiții, reprezentanții media care doresc să asiste la acest eveniment sportiv sunt rugați să trimită solicitare de acreditare la adresa de e-mail office@frnpm.ro.

În cerere se va preciza numele, prenumele, publicația/institutia reprezentată, calitatea (reporter/fotoreporter/cameraman), adresa de email, numărul de telefon și o copie după cartea de identitate.
Pe lângă aceste informații, pentru fiecare persoană în parte care solicită acreditare, vă rugăm să trimiteti și o poză tip electronic pentru acreditare (dimensiune 3/4), pe fundal alb, care să fie salvată cu numele și prenumele dumneavoastră.

* Prin trimiterea copiei după cartea de identitate, vă exprimați consințământul/acordul pentru ca datele dumneavoastră personale să fie fie stocate și prelucrate de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), conform prevederile Regulamentului 679 din 26 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) adoptat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene.

TERMEN LIMITĂ: 14 iulie 2022.